Kastanjechampignons-Gruyère

Gewoon heel erg lekker!

Een volkoren hartig brood met heerlijk smaakvolle Gruyère en Comté kaas. We hebben het brood afgebakken met kastanjechampignons, pijnboompitten, kruiden, knoflook en koriander. Dit brood is op zijn best als het lekker warm en crispy is. Strooi hier nog een beetje extra knoflook over, wat olijfolie en een klein beetje grof zeezout om de unieke Luscious Loaf ervaring te creëren. Het is hoe dan ook genieten geblazen met dit unieke brood!

Allergenen

Ingredienten

Tarwemeel, tarwebloem, water, kaas, kastanje-champignons, verse koriander, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden

Eet momenten

Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn, Sol de Andes Chardonnay Reserva: Romige, zachte, volle witte wijn met indrukken van rijp tropisch fruit en een klein botertje. De wijn is afkomstig uit Maule Valley Chili. Rode wijn, Sol de Andes Merlot Reserva: Vier maanden rijping op Amerikaans eikenhout zorgt ervoor dat dit een volle, maar zachte rode wijn is met indrukken van rijp rood fruit en paddenstoelen. De wijn komt uit Maule Chili.

Kastanje gruyère brood hartige broden luscious loaf
Scroll naar boven